Home | Badkamers | Sauna's | C.V. Installaties | Overige werkzaamheden | Contact
 
 
 
 
U bent nu op www.badkamers-sauna.nl - cv installaties

 

Marc van Dijk Installatie- & Saunabouw


De aanschaf van een c.v. installatie is niet eenvoudig. Welke installatie is geschikt voor uw woning? Hoe groot moet de capaciteit zijn, waar moeten de radiatoren komen en hoeveel? En dan hebben we het nog niet eens over de gecombineerde c.v. warmwater-installaties.

Laat dit aan ons over. Door onze jarenlange ervaring bent u verzekerd van een c.v. installatie die perfect aansluit op uw wensen, past bij uw woning en jarenlang comfortabele warmte levert.

Door het gebruik van een zonneboiler kan tot 50% van de energiekosten voor warm water worden bespaard en dit draagt bij in een verbetering van het energielabel voor de woning. Een gemiddelde zonneboiler met een collectoroppervlak van 2,7 m2 bespaart ongeveer 150 – 200 m3 aardgas per jaar.

Itho heeft twee soorten zonneboilers. Wilt u meer warm water comfort én energie besparen, dan is de Comfortzonneboiler een goede keus. Bent u tevreden over uw warm water comfort maar wilt u wel energie besparen, kies dan voor de voorverwarmer zonneboiler.

VIP ITHO-Daalderop dealer.Itho Comfortzonneboiler

 

  Nieuwe Fotoboek online!
   
  De nieuwe foto's staan online! Bekijk in ons fotoboek nu enkele impressies van ons werk. Het fotoboek is onderverdeeld in diverse categorieën . Klik hier om er meteen naar toe te gaan!
   
  Contactgegevens
   
  Marc van Dijk
Installatie- & Saunabouw
 
  Waterstraat 1A
5595 XT, Leende
 
  Tel: 06 - 12 19 17 40
E-mail: info@badkamers-sauna.nl
 
  K.v.K. Eindhoven 17184227
BTW nr nl 1424.83.394.B01
   
Copyright © Marc van Dijk Installatie en Saunabouw