Home | Badkamers | Sauna's | C.V. Installaties | Overige werkzaamheden | Contact
 
 
 
 
U bent nu op www.badkamers-sauna.nl - Sunshower
     
             
     
             

SUNSHOWER HEALTH & WELLNESS
De voordelen even kort op een rijtje:
1. De badkamer wordt een wellness ruimte.
2. Zonlicht: Dagelijks een lage dosis zonlicht is gezond voor de Vitamine D
3. Infrarood: is ontspannend en werkt pijnverlichtend tegen reuma
4. Tijd- & Ruimtebesparend

Om u een korte impressie te geven van de Sunshower health & wellness serie volgt hieronder een omschrijving zoals deze ook te lezen is op de website van de leverancier.
Om direct naar deze website te gaan, klikt u hier.

DESIGN:
De Sunshower Health wordt volledig ingebouwd in de wand. Het gezandstraalde melkglas zorgt voor een goede verdeling van het zonlicht en een aangename warme lichtinval van het infrarode licht. Dit creëert een ontspannen sfeer tijdens het douchen. De Sunshower Health is leverbaar met verschillende omlijstingen; geanodiseerd aluminium (standaard), chroom, RVS en messing. Zo past de Sunshower Health in iedere badkamer. Dit exclusieve ontwerp heeft verschillende internationale design awards gewonnen.

ZONLICHT:
Zonlicht is een bron van vitaliteit, zorgt voor een opgewekt gevoel en de aanmaak van vitamine D. De UV output van de Sunshower Health is vergelijkbaar met de zomerzon in Nederland. Door de Sunshower regelmatig, maar kort te gebruiken tijdens het douchen kan de huid geleidelijk aan wennen aan het zonlicht. De huid maakt hierdoor op een natuurlijke wijze pigment aan. Dit zorgt op een verantwoorde wijze voor een gezond zomers kleurtje. Daarnaast blijft het vitamine D niveau in de wintermaanden door gebruik van de Sunshower op een gezond zomers peil. Vitamine D geeft energie, zorgt voor een verhoogde weerstand, sterke botten en werkt preventief tegen verschillende vormen van kanker.

INFRAROOD:
Korte golf infrarood zorgt voor een directe aangename warmte en dringt diep door in de huid. Stijve spieren en gewrichten worden opgewarmd waardoor ze soepel worden en minder pijnlijk aanvoelen. Deze therapeutische lampen worden vaak toegepast bij mensen met rugklachten, nekklachten, reuma en vergelijkbare aandoeningen. Door de infrarood sessie te combineren met de dagelijkse douchebeurt gaat de kwaliteit van het leven omhoog, zonder dat het extra tijd in beslag neemt.

GEBRUIK:
De Sunshower Health is zeer gebruiksvriendelijk. Met een druk op de knop kan gewisseld worden tussen de infraroodmodus of de zonlichtmodus. De ingebouwde timer met een maximale bruiningstijd van 10 minuten zorgt ervoor dat de gebruiker op een verantwoorde wijze het vitamine D niveau op peil houdt en een gezond kleurtje krijgt over het hele lichaam.


 

 

  Nieuwe Fotoboek online!
   
  De nieuwe foto's staan online! Bekijk in ons fotoboek nu enkele impressies van ons werk. Het fotoboek is onderverdeeld in diverse categorieën . Klik hier om er meteen naar toe te gaan!
   
  Contactgegevens
   
  Marc van Dijk
Installatie- & Saunabouw
 
  Waterstraat 1A
5595 XT, Leende
 
  Tel: 06 - 12 19 17 40
E-mail: info@badkamers-sauna.nl
 
  K.v.K. Eindhoven 17184227
BTW nr nl 1424.83.394.B01
   
Copyright © Marc van Dijk Installatie en Saunabouw